PRISER


"Hur lång tid skall jag boka?"

I Padel bokar man oftast 90 min till en dubbelbana med 4 spelare och till 60 min till singelbanan med 2 spelare.
Men hey- man kan väl aldrig spela för mycket Padel så valet är ditt!
Alla bokningar görs via Playtomic appen 


Vill du boka en fast tid? Super!
Att ha en stående fast tid är bekvämt och smart, man missar aldrig ett padelpass med vännerna! Alla fasta tider bokas direkt till gopadelraseborg@gmail.com eller genom att fyll i blanketten nedan.

 Nytt för i år är vår prisstättning - de som bokar in en kontinuerlig tid på minimi 12 mån får ett förmånligare pris .
(ny prissättning fr.om 1.8.2022)

Priser för fast tider fr.om 1.8.2022
Årsvis 168€/mån (man binder sig för 1 år )
10 mån åt gången 180€/mån ( används under 1 år)
 Ingen bindningstid med 1 månads uppsägningstid 200€/mån

Betalning kan ske via Faktura/MobilePay
 eller kort 1 månad åt gången eller enligt önskemål.

BOKA SNABBT OCH ENKELT DIN BANA , HYR RACKET , BOKA TRÄNINGAR, KLÄTTRA I RANKINGEN OCH BLI EN RIKTIG PADELMYRA! 

Så hur spelar du Padel? 

Föreställ dig en härlig mix av tennis och squash, och där har du padel. En perfekt sport för dig som vill testa en ny, växande träningsform och ha riktigt roligt under tiden. Padel är socialt, enkelt att lära sig och passar alla - stora som små spelare, med eller utan förkunskaper. Kan du träffa en boll, kan du också spela padel.

Regler

 • En padelbana består av 10 x 20 meter spelglädje som omges av tre meter höga glasväggar. Dessa får även användas vid spel. Banans mitt delas av med ett nät och du spelar alltid dubbel, med fyra spelare.
 • Poängen fördelas på samma sätt som i tennis, där varje poäng startas med en underhandsserve. Racketen får då inte passera höfthöjd.
 • Vid första poängen i varje game ska du som servar stå till höger om mittlinjen och serva diagonalt. Bollen måste gå över nät och studsa i serverutan. Därefter alternerar man sida.
 • Du har två servar. Linjerna är endast i bruk vid serve, därefter är hela banan din spelplan. Vid serve får du inte träffa sidogallret efter
 • studs, endast glaset.
  • Det är tillåtet att spela volley- och halvvolley. Bollen får även studsa i marken och upp på sido-bakväggen innan den slås tillbaka till motståndarnas sida. Du får slå bollen i glasväggarna på din egen planhalva för att få över den till motståndarens sida.

  Förlorad poäng

  Om bollen studsar två gånger på din sida, eller träffar en spelare. Bollen måste alltid först träffa marken och får inte spelas direkt i din motståndares väggar.

  Poängräkning

  Padel spelas likt tennis med game och set. Game räknas 15/30/40/game. För att vinna ett set behöver du vinna minst sex game och leda med minst två game. Vid 6-6 spelas ett avgörande tiebreak där först till 7 poäng gäller. Vanligtvis spelas bäst av 3 eller 5 set.

Sådärja! Nu är det bara att boka en tid och börja spela!!